Protivrásková podprsenka, pomôže to?

Drahé žienky, téma „protivrásková podprsenka“ prišla na radu. Pred časom som z tejto značky spomínala protivráskový vankúš Omnia. Veľmi kvalitná záležitosť čo do prevedenia s už prevedenými štúdiami a úspechom, ktorý sa po testovaniach dostavil.

V spomenutom článku nájdete hlbší opis tohto vankúša Omnia i moje dojmy. Ale poďme dnes na tému tejto krásnej hodvábnej antiagingovej podprsenky z rovnakej značky Sleep&Glow.

AKO TAKÁ PROTIVRÁSKOVÁ PODPRSENKA VYZERÁ?

V prvom rade vyzerá skutočne krásne a môžeme povedať, že i sexy. Je v príjemnej ružovej farbe a je mäkkučká. Na vrchu má francúzsku čipku a malú mašličku. Popruhy vôbec netlačia. Aj pre mňa bola toto zaujímavá a nová skúsenosť.

protivraskova podprsenkaVäčšie poprsie protivráskovú podprsenku určite ocení, pretože pri spaní na boku prsia automaticky padnú na jednu stranu. V priehlbine medzi nimi sa najmä v lete žena potí a to nie je príjemné. Druhá vec je, že rokmi spania na boku sa skutočne na dekolte vytvárajú zvislé vrásky. V noci predsa len často spíme na boku celé hodiny. Teda ja určite, je to moja najobľúbenejšia poloha a na chrbte mi to jednoducho nejde.

To však neznamená, že menšie prsia ju nosiť nemôžu. Ja som košík B, a je aj pre mňa fajn mať ju.

Všetky produkty na stránke Sleep&Glow viete momentálne zakúpiť v zľave 15%. Značka oslavuje narodeniny, a kód ELISKASK15 a ELISKACZ15 je platný do 21.7.2024. Po tomto čase bude platiť zľava 10%, len vymeníte v kóde číslo.

AKÉ MATERIÁLY SÚ NA SLEEP&GLOW PROTIVRÁSKOVÚ PODPRSENKU POUŽITÉ?

Použitý je hodváb, francúzska čipka a vnútorná strana je bavlnená. Ako výplň je použitá jemná penová výplň, ktorá sa stará o to, že bolo odvedené teplo a cirkulácia vzduchu. Ramenné popruhy sa dajú nastaviť do veľkosti EU 50 (podľa ich stránky).

Na tomto linku sú popísané samotné rozmery protivráskovej podprsenky. Oceňujem tak ako aj pri vankúši a všetkých produktov možné odskúšanie a možnosť vrátenia peňazí do 30 dní. protivraskova podprsenka

Podľa mňa ide o perfektnú vec, ktorú využijete. Obzvlášť tie väčšie prsia. A ako hovorím, je to tak trochu i sexy, pretože protivrásková podprsenka zakrýva len miesto medzi prsiami, nie prsia celé. Chápeme sa, že? 🙂

Idem však ešte k jednej novinke…a tá sa mi veľmi páči…moja nová skúsenosť.

ZÁŤAŽOVÁ PRIKRÝVKA

Prvý krát som o záťažovej prikrývke počula od jednej kolegyne z Instagramu. Pôvodne som si myslela, že ide o prikrývku, ktorá sa dáva navrch postele skôr pre akýsi estetický dojem. Veľmi som sa mýlila. Keď som sa dostala k možnosti vyskúšať to, tak som do toho išla, len som si vybrala z dvoch ponúkaných Sleep&Glow tú tenšiu.

protivraskova podprsenka

VIETE ČO JE ZÁŤAŽOVÁ PRIKRÝVKA?

Povedané veľmi jednoducho, je to niekoľko kilová záležitosť, ktorá prikryje vaše telo tak, aby sa cítilo ako v objatí. Výsledkom takejto noci má byť lepší spánok, zmiernenie úzkosti a možno i akýsi pocit bezpečia. Každopádne je to tak. Po čase som odsledovala hodinky, kde bolo o niekoľko % zlepšenie hlbokého spánku i spánku ľahkého.

Moja záťažová prikrývka je vyrobená z kombinácie bavlna-satén. Patrí k tým kvalitnejším. Vo vnútri sa nachádzajú drobné sklenené korálky bez lepidla. Má certifikát Oeko-Tex. Tento certifikát je vydávaný spoločnostiam, ktoré zaručia, že produkt spĺňa prísne medzinárodné kritériá pre kvalitu a zdravotnú nezávadnosť na všetkých úrovniach produkcie. Materiály neobsahujú škodlivé látky. V látkach použitých pre takýto produkt je urobené testovanie na ťažké kovy a chemické látky ako sú formaldehyd, chlórované organické nosiče, farbivá a podobne.

Ako sa čistí alebo perie záťažová prikrývka?

Oceňujem pranie v práčke. Ja som si na ňu síce dala obliečku, ale úplne kľudne by mohla byť bez nej.

protivraskova podprsenkaZo začiatku mi bolo vtipné najmä to, že ak som v noci vstala a opätovne som sa vrátila do postele tak v tme bolo celkom náročne nájsť cíp, ktorým som sa prikryla. Tú váhu som pri zdvíhaní cítila. No inak by to nebola záťažová prikrývka. Ja považujem túto vec za skvelý darček pre každého, kto má problém so spánkom. Alebo potrebuje zmierniť stres.

Ne eshope Sleep&Glow bude pravdepodobne celý júl zľava 40%, ale ten môj kód ELISKASK15 a ELISKACZ15 platí navyše. Takže ju viete mať za mimoriadne nízku cenu. Toto je vynikajúca správa a dobre vedieť.

Pozor! kódy platia len do 21.7. ale potom viete využiť ten pôvodný ELISKASK10 a ELISKACZ10.

Dámy, ja dúfam, že vás môj článok „protivrásková podprsenka“ niečím obohatil. Aj keď som sa chcela venovať aj mojej novinke zo Sleep&Glow, záťažovej prikrývke. Nejde o lacnú záležitosť, a takáto recenzia bude pre vás iste smerodajná. Prajem vám krásne slnečné dni, len trochu menej horúčav:)

+

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk