AKTUÁLNE NOVINKY Z DERMACOLU

Krásny deň žienky,
jedného pekného dňa som dostala sympatický balíček z Dermacolu . Jeho obsahom bola antistresová omaľovánka pre dospelých od mojej známej, umelkyne menom Noemi Kolčáková-Szákallová. Neviem, či ich budem vymaľovávať, neviem, či sa k tomu dostanem:), ale možno ju i darujem pri nejakej peknej súťaži. Okrem tejto top omaľovánky som obdržala sadu nových ceruziek na pery a oči.
12H TRUE COLOUR EYELINER
Ide o klasické kajalové ceruzky s tou typickou príjemnou vôňou drevených ceruziek. Dermacol ich má na výber 9 odtieňov, ja vám môžem ukázať 5 z nich. Je to posledných 5 čiarok na mojej ruke. Ceruzky sľubujú dlhotrvajúci efekt a výdrž do extrémne vysokých teplôt. Okrem toho, sú testované a vhodné na použitie do vnútornej časti oka. Po nanesení na ruku, som ich zošúchavala dolu a pravda je, ceruzka zostala na svojom mieste hoci len trochu rozmazaná. Podstata farby zostala na koži. Dermacol ponúka rôzne odtiene, i veľmi farebné typy. Cena 12 hodinových ceruziek je 3,79,-Eur.
16H MATIC EYELINER

Táto vysúvacia ceruzka je v 4 farbách a ja testujem tri znich. Bielu, hnedú a tmavú modrú. Skúšala som bielu ceruzku do vnútornej časti oka tzv,“Water line“, a držala dosť prekvapujúco. Dermacol sľubuje v tomto prípade obrovskú trvácnosť a odolnosť voči vysokej teplote. Tento efekt môžem určite potvrdiť. Ceruzky sú krémové, to znamená, že píšu veľmi intenzívne. Potrebujú cca 40 sekúnd na uschnutie, ale potom sú už dotykuodolné. Z hľadiska vnútornej linky píšu a držia oproti 12 hodinovému typu úplne rozdielne. Vždy som bola zástanca toho, že neexistuje, aby takto intenzívne držali vnútorné linky. No na moje prekvapenie i radosť, je toto možné. Cena týchto ceruziek je 4,95,- Eur, čo je podľa mňa super cena.

TRUE COLOR LIPLINER 
 highly pigmented and long-lasting 
 
Mám rada klasické kajalové ceruzky na pery. Najmä kvôli tomu, že sa dajú najlepšie ostrúhať a vedia obkresliť dokonalú líniu pier. Nehovorím, že to iné nedokážu, len je otázka techniky a chutí. Napríklad „vysúvačky“ sú mäkkšie, ak majú zabudované strúhatko, je to fajn. Ak nemajú, je to horšie, nikdy nespravíte takú ostrú líniu. A rýchlejšie sa minú. Ale ak by to bola farba, ktorú nemôžem naprikald zohnať, niečo, absolútne pre mňa top, tak mi je to samozrejme jedno:) Takže k ceruzkám od Dermacolu, môžem povedať len toľko, že pekne kreslia. Ich trvácnosť je priemerná, to znamená, že držia relatívne dobre, ale nie sú dlhotrvácne. Ceruzky na oči, ktoré spomínam vyššie, sú mega trvácne.
Všetky ceruzky som sa pokúsila odlíčiť micelárkou alebo dvojfázovým odličovačom. Môj záver je, micelárka stačila len na ceruzky na pery a 12-hodinové ceruzky, na 16-hodinové som už potrebovala dvojfázovák.
Všetky produkty Dermacolu viete nájsť buď v špecializovanej predajni v bratislavskom Auparku, alebo na ich webovej stránku TU. Vybraný sortiment nájdete i v DM drogériách.
Prajem krásny večer a pokiaľ sa vám moje príspevky na blogu páčia, môžete si kliknúť na „Follow by email“ alebo „Stať sa členom.“ Ak by vás čokoľvek napadlo, čo mi chcete napísať, tak môžete tu pod článok alebo na soc. sieťach.
Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk